Herstödagen 2016 En blöt tillställning

Henry Kemppainen fick ta emot priset som årets Hertsöbo 2016

16-åriga Elin Thurfjell prisades som årets kompis 2016

Jonny Trollkarl

Fotbollsturneringen 2016

Årets Hertsöbo 2016 - Henry Kemppainen

Årets kompis 2016 - Elin Thurfjell

previous arrow
next arrow
Slider
En regnig Hertsödag, undantaget som bekräftar regeln. Hertsödagen = Sol och värme!
Trots att Hertsödagen blev en blöt tillställning var det rikligt med besökare under dagen. Och i sedvanlig ordning delades priset till årets Hertsöbo samt till årets kompis ut av Luleås kommunalråd.

Dessutom i sedvanlig ordning delades priset årets Hertsöbo och årets kompis ut på scenen. Och det blev en riktig eldsjäl som fick ta emot priset årets Hertsöbo. Henry Kemppainen flyttade till Luleå och Hertsön 1987 och har sedan dess hjälpt till och bidraget till att Hertsö IP är vad det är idag. Han var mycket glad när han fick komma upp på scenen och ta emot beviset av Luleås kommunalråd Niklas Nordström och Yvonne Stålnacke…

Norrbottenskurien»

JAG ACCEPTERAR WEBBPLATSENS COOKIES mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng