Norrgårdens förskola
Förskolan ligger i ett lugnt villaområde med ängar och skog runtomkring. Gården är stor och ljus, den har möjligheter till aktiviteter och egna fantasirika äventyr i någon vrå. Vår vision är att barnen ska känna sig trygga och harmoniska i den dagliga verksamheten som innehåller rörelse, utelek och näringsriktig kost.
Hemsida

Dungens förskola
Dungen har närhet till idrottsplats, bibliotek, badhus, affär som vi besöker tillsammans med barnen. Det finns även låg-, mellan- och högstadieskola.Här är det nära till natur och rekreation. Vi har en varierande och spännande utemiljö som är anpassad för både små och stora barn.
Hemsida

Ängens förskola
Förskolan ligger vid Hertsö Ängar i bostadsområdet Hertsön.
Vi har naturen runt knutarna med stallet och Hertsö Miljögård i närheten. Förskolan ligger nära busshållplats och Ängskolan. På gångavstånd finns affärer, badhus och bibliotek.
Hemsida

Snömannens förskola
Vi är en tvåspråkig förskola med personal som talar finska. Barnen på Snömannen får delta i en verksamhet som är rolig, lärorik och utvecklande utifrån varje barns förutsättningar och möjligheter. Vi erbjuder barnen en trygg miljö som lockar till aktivitet och inspirerar till att utforska världen.
Hemsidan

Hertsölunds förskola
Just nu finns vi i tillfälliga lokaler på grund av fuktskada.
Ni hittar oss på Lillstrandsvägen 2 i angränsande till Hertsö hälsocentral.
Hemsida