21
Hertsödagen

LÖRDAG 12 AUGUSTI
kl. 10:00-15:00

21
22
22
5
5

Herstödagen 2016 En blöt tillställning

En regnig Hertsödag, undantaget som bekräftar regeln. Hertsödagen = Sol och värme!
Trots att Hertsödagen blev en blöt tillställning var det rikligt med besökare under dagen. Och i sedvanlig ordning delades priset till årets Hertsöbo samt till årets kompis ut av Luleås kommunalråd.

Dessutom i sedvanlig ordning delades priset årets Hertsöbo och årets kompis ut på scenen. Och det blev en riktig eldsjäl som fick ta emot priset årets Hertsöbo. Henry Kemppainen flyttade till Luleå och Hertsön 1987 och har sedan dess hjälpt till och bidraget till att Hertsö IP är vad det är idag. Han var mycket glad när han fick komma upp på scenen och ta emot beviset av Luleås kommunalråd Niklas Nordström och Yvonne Stålnacke…

Norrbottenskurien»