Hertsöns Förskolor

Dungens förskola
Dungen har närhet till idrottsplats, bibliotek, badhus, affär som vi besöker tillsammans med barnen. Det finns även låg-, mellan- och högstadieskola.Här är det nära till natur och rekreation. Vi har en varierande och spännande utemiljö som är anpassad för både små och stora barn.
Hemsida
Ängens förskola
Förskolan ligger vid Hertsö Ängar i bostadsområdet Hertsön. Vi har naturen runt knutarna med stallet och Hertsö Miljögård i närheten. Förskolan ligger nära busshållplats och Ängskolan. På gångavstånd finns affärer, badhus och bibliotek.
Hemsida
Snömannens förskola
Vi är en tvåspråkig förskola med personal som talar finska. Barnen på Snömannen får delta i en verksamhet som är rolig, lärorik och utvecklande utifrån varje barns förutsättningar och möjligheter. Vi erbjuder barnen en trygg miljö som lockar till aktivitet och inspirerar till att utforska världen.
Hemsidan
Kullens förskola
Förskolan ligger fint till med naturen in på knuten. Vi har miljögården, stallet och biblioteket på gångavstånd. Vi arbetar för att väcka lust och nyfikenhet till lek och lärande hos alla barn. Förskolan har sex avdelningar med en stor och härlig gård att leka på och som ger stora möjligheter till aktiviteter och fantasirika äventyr för barn i alla åldrar.
Hemsida