Biblioteket på Hertsön

Besöksadress
Backmyrvägen 25
974 52 Luleå

bibblo.se

Nu har biblioteket öppnat i modulerna på Backmyrvägen 25.

Välkommen!

Meröppet
Har du varit meröppet-användare när Hertsöns bibliotek låg i vår gamla lokal? Då behöver du komma in för att få en ny tagg.

Meröppet innebär att du kan använda biblioteket när det är stängt och ingen personal finns på plats. För att registrera dig som meröppet-användare måste du ha ett lånekort och vara 18 år. Kontakta oss om du har frågor eller för att boka en tid för registrering.

Möjligheter under meröppettid
Låna och återlämna i självbetjäningsautomaten.
Hämta dina reservationer.
Använda bibliotekets dator.
Skriva ut och skanna.

Öppettider
Från och med 27 mars
Måndag 13.00 – 19.00
Tisdag 09.00 – 16.00
Onsdag 09.00 – 16.00
Torsdag 13.00 – 16.00
Fredag 09.00 – 13.00

Meröppet från 27 mars
Alla dagar 10.00-22.00
Du behöver en ny tagg.

Samhällsinformation
På biblioteket kommer det att finnas samhällsinformation på anslagstavla och med tryckt material. Informationen uppdateras fortlöpande och kan bli en bra kanal för den som vill se ritningar, bilder, visioner och läsa om det som sker i närområdet.

Hertsöns bibliotek är kommunens största stadsdelsbibliotek
Där kan hertsöborna ta del av hela länets bokbestånd. Hertsöns bibliotek tar emot bokningar till Hertsö bagarstuga (föreningssamverkan). Hertsö teaterförening har ibland föreställningar i lokalen (föreningssamverkan).

Biblioteket är ett litet kulturcentrum i stadsdelen!
Alla skolor och förskolor i området använder biblioteket varje dag. Där anordnas aktiviteter för alla åldrar året runt. Biblioteket medverkar i många andra aktiviteter i centrum. Där kan privatpersoner visa sina alster: målningar, hantverk m.m. Där finns en stor lokal för olika typer av publik verksamhet som även föreningarna kan använda sig av.