Hertsö Badhus

Så här är det tänkt att badhuset ska se ut
I Hertsöns nya badhus ska det finnas möjlighet för alla att bada. Det är planerat för en liten barnbassäng, en motionsbassäng och en multibassäng med höj- och sänkbar botten. Tanken är att badhuset ska förena lek, träning och en rik fritid.

Byggnaden ska kännetecknas av hög kvalitet, för att säkerställa en lång livslängd med rimlig driftskostnad.


Nytt badhus”. Illustration av entrén, Liljewall arkitekter AB

När en ny skola byggs kommer det även byggas nya lokaler för Hertsöns bibliotek, fritidsgård och sporthall eftersom dessa ligger i samma byggnad som nuvarande Hertsöskolan.

Moduler under byggtiden
Precis som med skolan kommer biblioteket, fritidsgården och även sporthallen flytta till moduler under tiden de nya lokalerna byggs. Modulerna ska ligga i närheten av nuvarande Hertsöskolan i ett centralt läge.

Medborgardialog
En större sporthall, ett bibliotek som också fungerar som mötesplats och mer plats på fritidsgården när Hertsön ska växa. Det var önskemålen från Hertsöborna som deltog på medborgardialogen om områdets nya mötesplatser.

Totalt deltog ett 30-tal personer i medborgardialogen, varav många var politiker från nämnden som fanns på plats för att lyssna. På grund av pandemin blev mötet helt digitalt.

video
play-sharp-fill
Mera om badhuset Mera om badhuset

Webbplatsen använder cookies. genom att fortsätta surfa accepterar du våra cookies.