MÖTESPROTOKOLL FRÅN OMRÅDESGRUPPEN

Ett litet axplock från senaste mötet.
Hertsö IBF har lagt ner sin verksamhet och LSK har övertagit den. Vi har en anställd, Hans Hamrén som enbart ansvarar för innebandyn nu. Han nås på
tel: 0920 – 618 50.

Idérum är öppet på kulturnatten. Det kommer att vara en jeansutställning där allt möjligt är gjort i jeanstyg.

Teaterföreningen: Vi spelar en fars där det är mycket action i. Vi ska också presentera oss på Mjölkudden

Trygghetsvandring 1 oktober Barbro Müller: Det görs två trygghetsvandringar per år och nu är det Hertsöns och Björkskatans tur. Man bör få med de boende i området på denna trygghetsvandring så det inte bara blir ”myndighetspersoner” som går rundan. Unga som gamla, män som kvinnor bör delta. Titta gärna på denna adress: www.lulea.se/trygghetsvandringar

Jesper Strömbäck: Nu kan man förtidsrösta på biblioteket. 18/9 kl. 14.00 – 17.00 har vi drop-in. Kom och få svar på dina frågor om e-böcker och bibliotekets digitala tjänster. 18/9 är det Baby på Bibblan, då blir det babybokprat med pyttepoesi och sång för barn från ca 5 månader till 1 år. Vi träffas fem torsdagar kl. 0.30 på Hertsöns Bibliotek.