Hertsödagen
Herrgården

(förvaltarbostaden) på Altappen.
Till vänster skymtar arbetarbostäder.

Badhuset
Herrgården

(förvaltarbostaden) på Altappen.
Till vänster skymtar arbetarbostäder.

Badhuset
Julmarknad

Julmarknad & Lussecupen..

PlayPause
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Summervibes på Hertsön 17 juni till 26 juli

17 juni, 2023 - 26 juli, 2023

Summer vibe är igång på Hertsö torg vardagar klockan 10-17

Vill du lira streetbasket, dansa, bläddra i en bok eller bara sommarlovschilla? Då kan du styra stegen mot Hertsö torg och Summer vibe där det är aktiviteter för barn och unga alla vardagar under sommarlovet.

Just nu byggs en helt ny streetbasketplan upp på Hertsö torg för att stå klar till invigningen den 26 juni. Men det blir inte bara basket, utan bibblo kommer vara på torget för att tipsa om och skapa med böcker, ABF parkerar sin kulturhusvagn med breakdance och musik där och ett snällhetsträd ska skapas. Bakom Summer vibe står Rädda barnen.

– Vi vill skapa ett meningsfullt sommarlov och trygghet i bostadsområdet. Glädje, samverkan och gemenskap är ledord tillsammans med jämställdhet, mångkultur och hållbarhet, säger projektledare Åsa Koski.

– Böckerna, basketen och kulturen är centrala delar i projektet där vi försöker hitta olika kreativa och roliga sätt att korsbefrukta de tre men även lyfta delarna var för sig.

Följ summervibelulea på Facebook

Details

Start:
17 juni, 2023
End:
26 juli, 2023
Event Category:

Tipsa om ditt evenemang!

Vill ni synliggöra ert evenemang i kalendern här på hertson.se?
Om ert evenemang är öppet för allmänheten, arrangeras i eller i närheten av Hersön, publicerar vi det gärna.Lämna en kommentar