Hertsöns konditori ute till försäljning

början av 2019 fick Hertsön sitt första konditori och kafé. I centrumgallerian, bredvid Ica, har Mandeep ”Sonny” Kumar byggt upp konditoriet från grunden och har arbetat hårt i tre år där två av dessa varit utmanande pandemiår.

Sonny Kumar flyttade till Sverige för sju år sedan och hade innan dess arbetat som konditor i Grekland i 13 år.
Nu har han lagt ut konditoriet på Hertsön till försäljning och det är just på grund av det hårda slit som krävs för att hålla igång verksamheten.

Att han nu lagt ut konditoriet till försäljningen beror inte på att konditoriet går dåligt, det har helt enkelt blivit för mycket arbetstimmar och han är redo att göra något annat för att frigöra tid.

Några intressenter har hört av sig men något konkret finns inte just nu. Sonny Kumar kommer att jobba vidare på konditoriet tills han hittat en försäljare och han kan även tänka sig att lära upp den som tar över under en övergångsperiod.

– Jag har startat detta och lagt ner hela min själ och hjärta i det här, säger Sonny Kumar som gärna hade sett att någon med samma inställning tar över hans konditori och kafé.

Norr media

Lämna en kommentar