Batterikunder i kö

Batterianodföretaget Talga, med verksamhet i norra Sverige, meddelar nu att man producerat en första testomgång av sin batterianodsprodukt Talnode®-C i förstegsanläggningen i Luleå och att man har över 20 batteri- och fordonskunder i kö för att ta emot de första omgångarna för kommersiella tester. Samtidigt bjuder Talga in till officiell invigning av anläggningen i början av april.

Invigning 1 och 2 april
Fredagen den 1 april kommer Talga att ta emot gäster från näringsliv, media och samhälle när anläggningen officiellt invigs och körs igång. Dagen efter, lördag den 2 april kommer man även hålla öppet hus där allmänheten erbjuds guidade turer för att se hur Europas första anodfabrik ser ut från insidan.

Byggnationen av Europas första batterianodsanläggning för litiumjonbatterier framskrider enligt plan och man har nu producerat en första mängd av flaggskeppsprodukten Talnode®-C i förstegsanläggningen i Luleå. Materialet producerades när man första gången och med framgång körde igång den stora materialugnen – en milstolpe i företagets historia.


Talga.se

Lämna en kommentar

Webbplatsen använder cookies. genom att fortsätta surfa accepterar du våra cookies.