21
Hertsödagen

LÖRDAG 12 AUGUSTI
kl. 10:00-15:00

21
22
22
5
5

Lulebo fyller 25 år och firar med hela stan!

Under 2021 fyllde Lulebo AB 25 år som bolag. Vi brukar fira våra lite större bemärkelsedagar ordentligt och hade ju tänkt göra det även denna gång, men Corona-pandemin och alla restriktioner kom i vägen för vår plan. Vi är förstås fortfarande angelägna om att fira våra 25 år i Lulebornas tjänst, även om bolaget vid det här laget har blivit 26 år, och därför arrangerar vi nu:

Fetfredag med Lulebo på gröna, sköna Hertsön, fredag den 17 juni 2022.
Under denna försommardag, på Hertsö idrottsplats, ordnar och bjuder Lulebo på levande underhållning i ett spännande program med flera lokalt förankrade artister och akter för olika målgrupper medan våra samarbetspartners och sponsrade föreningar och organisationer levererar utomhusaktiviteter och upplevelser av olika slag. 

Alla aktiviteter är kostnadsfria. Ingen bokning och inga biljetter behövs. Mat och dryck finns att köpa (foodtrucks, hamburgare) Arrangemanget är drogfritt, ingen alkoholservering.


Läs mera …

Lämna en kommentar