Ny tv-tjänst för dig som bor hos Lulebo

Från och med den 1 mars 2024 gäller Lulebos nya gruppavtal med Telia som gör det möjligt för oss att tillhandahålla en moderniserad tv-tjänst i alla våra fastigheter. Du kan börja titta på det nya tv-utbudet så fort du har aktiverat tjänsten och installerat den nya tv-boxen.

Telias kanalpaket ”Tv och streaming Start” ingår i Lulebos gruppavtal och i din hyra. Detta paket innehåller 7 kanaler och 4 playtjänster som du alltså får tillgång till helt utan extra kostnad.


Läs mer om startpaketet på Telias hemsida

Den nya tv-tjänsten bygger på fiberteknik vilket ger bättre bildkvalitet och större flexibilitet än tidigare använd teknik (koax).
Du kan titta live (tablå-tv) och streama ditt tv-utbud (play), både via tv-boxen och via den kostnadsfria streamingappen ”Telia Play”.
Du kan titta på tv på valfri skärm hemma i lägenheten eller i stugan, båten, husvagnen eller var du vill i hela EU/EES så länge du har tillgång till internetuppkoppling.

Innan du kan börja använda den nya tv-tjänsten behöver du själv aktivera tjänsten samt beställa och installera en ny tv-box som du också får helt kostnadsfritt.

Aktivera själv den nya tv-tjänsten på Telias hemsida eller via telefon
Från och med den 8 januari 2024 kan du aktivera den nya tv-tjänsten och kanalpaketet ”Tv och streaming Start”. Det gör du enkelt antingen på webben eller 020-20 20 70.
När du har aktiverat tv-tjänsten hos Telia skickas den nya tv-boxen till dig via post.
https://www.lulebo.se/artikel/ny-tv-tjanst-fran-den-1-mars-for-dig-som-bor-hos-lulebo

Lämna en kommentar