21
Hertsödagen

LÖRDAG 12 AUGUSTI
kl. 10:00-15:00

21
22
22
5
5

Jubileumsceremoni 26 september

Söndagen den 26 september arrangeras en jubileumsceremoni på Stadsparkens nya scen. Kung Carl XVI Gustaf och Drottning Silvia deltar för att fira Luleå 400 år.

Det blir en timme med sång, musik, dans och tal med start klockan 14.30.
Uppträder på scenen gör bland andra sångerskan Britta Bergström, artisten Josef Love med sitt band och Kulturskolans orkester Blåsningen med en specialskriven 400-årsfanfar. Dansinitiativet framför delar av en dansföreställning som tagits fram i samarbete mellan jubileumsstäderna Luleå, Piteå, Borås och Göteborg samt Norrbottens museum.

Begränsat antal besökare
På grund av restriktionerna kommer Stadsparken spärras av och antalet besökare begränsas. Kostnadsfria biljetter kan bokas via Kulturens hus biljettkassa från och med fredag 17 september klockan 10. Max 2 st biljetter per person.

Den som vill men inte kan vara på plats, kan följa ceremonin här.

video
play-sharp-fill

Lämna en kommentar