Skolstarten på Hertsöskolan

– Det är skönt att vara tillbaka, men vi längtar såklart och ser fram emot att få komma till en helt ny skola

Det har gått en vecka sedan skolstart och ännu finns det en del ouppackade flyttkartonger i personalrummet. Fokus har varit på att få en bra återgång som möjligt för eleverna och personalen.

– Skolstartsdagen var jättebra, det var en positiv anda hos eleverna nu väntar vi bara på att få tilläggsmodulen så även årskurs 6 kan komma oss närmare, säger Gunilla Lundström, rektor, årskurs 4–6 på Hertsöskolan.

I de moduler som nu finns klara och ersätter gamla Hertsöskolan finns årskurserna 4 samt årskurs 7–9. Årskurs 5 finns placerad i det som kallas paviljongen några hundra meter från modulsskolan och som tillhör Svedjeskolan. Årskurs 6 finns även de placerade på Hertsön, men i en tidigare förskolelokal en bit bort.


Vårt Luleå

Lämna en kommentar