Familjeföretag satsar på ny butik på Hertsön

Ny aktör flyttar in i centrumområdet

LL Skog & skötsel, som tidigare hade sin verksamhet på Lingonstigen, har tagit över Skogsstyrelsens lokaler som ligger mitt emot det nya badhuset som just nu är under uppförande. Far och son Jönsson, Peter och Viktor, som driver familjeföretaget ihop, fick tillgång till lokalen vid årsskiftet och är redan i gång men den officiella invigningen sker i mitten av februari.

Sedan ett par år tillbaka har de lagt till produktförsäljning till de tjänster de utför som exempelvis trädfällning och stubbfräsningar. Jämfört med verksamheten på Lingonstigen är detta en ganska stor uppskalning av verksamheten.

– Nu ska vi sälja fyrhjulingar, skogsmaskiner och väldigt mycket olika produkter och då var det här nästa steg. Det händer mycket på Hertsön, badhus och bostäder byggs, så det här känns helt rätt, säger Viktor Jönsson som själv bor på Hertsön och kan området väl […]
Fortsätt läsa


Till hemsidan

Lämna en kommentar