Hertsön i fokus – samhällsinformation på biblioteket

Vid olika tillfällen framöver ska biblioteket på Hertsön arrangera öppna träffar med samhällsinformation. Dessa träffar hålls för alla som vill veta mer om vad som är på gång på Hertsön och där ges också tillfällen för frågor.

• Den 27 mars finns stadsbyggnadsförvaltningen på biblioteket för att berätta om nya Hertsöskolan, Luleå industripark och det nya bostadsområdet Hertsöheden.

• Den 3 april är temat Hertsö badhus, Kronanvägen Luleå industripark och det nya bostadsområdet Hertsöheden.

– Det är en spännande utveckling på och runt Hertsön med de pågående och kommande projekten. Jag hoppas många kommer och tar del av informationen och att vi får chans att svara på frågor och höra synpunkter på våra projekt, säger Ulrika Lundberg, ordförande för stadsbyggnadsnämnden.
Förutom Ulrika Lundberg ska ett brett startfält från just Stadsbyggnadsförvaltningen delta på Hertsö biblioteks måndagsträffar.

Uppställningen för dessa informationsträffar är:

Måndag 27 mars 18.00 – 19.30
Hertsön i fokus
• Göran Sackari och Jonas Nilsson, Stadsbyggnadsförvaltningen, finns på plats för att prata om nya Hertsöskolan. Charlotte Reinholdt berättar om Luleå industripark och det nya bostadsområdet Hertsöheden. Även Stadsbyggnadschef Helén Wiklund Wårell deltar på plats.

Måndag 3 april 18.00 – 19.30
Hertsön i fokus
• Jan-Henrik Hallebjörk och Mattias Landström, Stadsbyggnadsförvaltningen finns på plats för att prata om Hertsö badhus och Kronanvägen. Charlotte Reinholdt berättar om Luleå industripark och Mia Ozoh om det nya bostadsområdet Hertsöheden. Även stadsbyggnadsnämndens ordförande Ulrika Lundberg finns på plats denna kväll.

biblioteket kommer det dessutom att finnas samhällsinformation på anslagstavla och med tryckt material. Informationen uppdateras fortlöpande och kan bli en bra kanal för den som vill se ritningar, bilder, visioner och läsa om det som sker i närområdet.

Evenemangskalendern

Lämna en kommentar