”LSK Dam – Vi bygger på vårt sätt!”

Skrivet av Johan Erixon tränare för LSK dam
I takt med alla tråkiga avhopp i division ett så har kartan inom Luleåfotbollen ritats om.

Inom Luleå SK har vi sakta men säkert flyttar fram våra positioner tack vare en målmedveten satsning på egna talanger, hemvändare och duktiga nyförvärv som tillför både kvalitet och entusiasm. När både AFC Luleå och Alviks IK nu dragit sig ur högsta lokala serien så kan vi med stor ödmjukhet och viss förvåning konstatera att vi numera av omgivningen verkar betraktas som nummer två i Luleå. Lite chockerande för ett lag som för två säsonger sedan kämpade för att klara sig kvar i division tre och lyckats med bedriften att flyttas upp till både division tre och två utan att kvalificera sig under säsongen. Läs hela inlägget på LSK`s hemsida

Lämna en kommentar